Nieuwe projecten en inspiratie

>> Oproep ! <<

Artistieke portretfoto

Glamour, schoonheid, verlangen en een beetje melancholie.

Hiervoor ben ik  op zoek naar een model en make-up-artist (TFP). Locatie: Omgeving Noord- en Midden-Limburg of Oost-Brabant. Datum: In overleg.

Denkrichtingen voor kleding en accessoires (1 of 2 sets voor de shoot):

Optie 1
Optie 2
Optie 3
Optie 4
Optie 5

Note: Fotovoorbeeld bij dit bericht is gemaakt door fotograaf Marc Lagrange.

Portret foto op tfp basis

>> 2023 <<
Wat wil jij laten zien? 

Part of me...

Fotoproject waarin ik, via artistieke foto’s, delen van mensen ga laten zien. Mooie delen, minder mooie delen, delen met een verhaal, delen die je graag laat zien of delen die je eigenlijk liever verborgen houdt.
 
Mijn idee is om daar een mooi fotoboek van te maken. Een boek met portretfoto’s die bijzonder zijn en die je kunnen raken. Hiervoor ga ik (wanneer mijn nieuwe thuisstudio in Arcen klaar is) ongeveer elke maand iemand  fotograferen. Heb jij interesse?. Samen kiezen we dan jouw deel of delen. Foto’s worden met een korte toelichting anoniem of wanneer je wilt herkenbaar gebruikt. Samen kiezen we in goed overleg wat we willen laten zien en vooral hoe. Uiteraard krijg jij de foto’s zelf ook (TFP).

Wil je hieraan meewerken of weet je iemand anders die dat mogelijk graag wil? Stuur mij dan een bericht!

Ik heb op een Pinterestbord enkele ideeën geplaatst die we als inspiratie kunnen gebruiken.

Mocht je als MUA en/of stylist ideeën hebben en daar samen aan willen werken? Laat het weten!

marc lagragne stijl tfp fotografie

 >> 2024 <<
Foto's in de stijl van: 

Marc Lagragne

Het maken van foto’s gebaseerd op het werk van Marc Lagragne. Het boek Diamonds & Pearls was voor mij een belangrijke inspiratiebron en mede aanleiding om enkele jaren geleden met fotografie te beginnen. Het werk van Marc is voornamelijk zwart-wit vintage geïnspireerde fotografie waarin kunst, schoonheid, verlangen en melancholie centraal lijken te staan. Interesse? Zie moodboard. 

>> 2023 - 2024 <<
Waar gaan we heen? Project: 

"Geen resultaat"

Een fotoproject levert als het goed is mooie bruikbare foto’s op. Toch? Maar hoe zou het zijn wanneer we dat niet als doel stellen en alleen oefenen en leren als doel nemen? Welkom bij project “Geen resultaat". Binnenkort meer informatie.