Over mij

Bert mensink fotograaf

Het licht... zien!
In 2018 ben ik serieus met fotografie begonnen. Mijn eerste stappen bestonden het goed leren kennen van de camera en het volgen van uiteenlopende workshops en masterclasses. Dat blijft inspirerend om te doen!

Voor een extra goede basis heb ik vervolgens de Basisopleiding Fotografie bij de Fotovakschool in Apeldoorn gevolgd. De technische basis kende ik ondertussen wel maar de opleiding was voor mij vooral heel motiverend en inspirerend en gaf mij de uitdaging om meer uit de camera en mijzelf te halen. En verder natuurlijk vooral heel veel oefenen en steeds weer nieuwe dingen proberen.

Ongeveer een jaar na mijn eerste stappen veranderde er ineens iets. Van "gewoon" mooie foto's maken naar het zien van het licht. Wat dat precies is weet je pas wanneer je het ziet ;)  Maar het zien van het licht gaf nieuwe inzichten, inspiratie en vooral heel veel zin in het spelen met licht. Bij mijn foto's kun je goed zien dat licht en vooral ook donker een belangrijke rol spelen.

Fotograafvrijwilliger
Als fotograafvrijwilliger mag ik af en toe een bijdrage leveren op een door Make-A-Wish Nederland georganiseerde wensdag #makeawishnl. Bijzonder en soms heftig, maar dankbaar om dit te mogen doen.

Wil je meer weten, een keer samenwerken aan een mooi TFP project of zoek je een fotograaf voor een ander type opdracht? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.

Groet en tot binnenkort?

Bert Mensink
See Me Fotografie

Sinds kort vanuit ons nieuwe huis in Arcen :) 

logo see me fotografie

Wat wil jij laten zien?